Lepton, épület automatizálás és kamera rendszerek kivitelezője


Go to content

Partnerek


A Partnerek listában azok a cégek találhatóak meg, amelyek közvetlenül vesznek részt egy projekt megvalósításában.


www.domintell.hu

A Dointell épület automatizálási rendszere egy célhardveres központi egységre épül, ezért a Pc-s ismert problémák itt nem fordulnak elo. Programozása Pc-rol történik, ezért rendkívül gyorsan lehet vele felállítani egy komplex rendszert is. Lehetoség van a távoli vezérlésre illetve programozásra is. Rendkívul jól bovítheto PL: Érintoképernyo, multimédiás eszközök, távfelügyelet, futés, világítás és redonyvezérléssel. Mivel képes a PC-vel való együttmuködésre is, ezért nem csak megbízható, de a tudása is rendkívüli.

www.nikobus.hu


A Nikobus épület automatizálási rendszere rendkívül esztétikus elemekbol áll össze. Moduláris felépítésének köszönhetoen, nem szükséges megvásárolnia egy mindent tudó vezérlo egységet, elegendo csak azokat a modulokat megvenni amiket ténylegesen használni kíván. Mivel nem kell vásárolnia központi egységet, ezért kisebb létesítményekbe, nyaralókba is egy megfizetheto biztonságot és komfortot tud vásárolni. A Bovítésre itt is nagyon sok lehetosége van. A Nikobus is képes Pc-vel való együttmuködésre is, ezért a lehetoségek enél a rendszernél is korlátlanok.

www.naturen.hu

A Naturen Kft a hosszú évek során rendkívül nagy tapasztalokra tett szert az ipari automatizálás területén. Kutató-fejleszto csapatának köszönhetoen mindig az élen jár a technikai megoldásoknak, legyen szó "gépi látásról" vagy virtuális szimulációról.

www.giga-vill.hu

A Giga-vill Bt. ipari és háztartási villanyszereléssel valamint érintésvédelmével foglalkozik.

Ipari és háztartási villanyszerelés:
- Tervezés, kivitelezés
Érintésvédelemi felülvizsgálat: / dokumentáció készítés /
- Üzletek, Irodaházak, Lakóházak érintésvédelme
- Ipari létesítmények érintésvédelme
- Kórházak, Egészségügyi Intézmények érintésvédelme
- EPH jegyzokönyvek
- Kábelok, vezetékek szigetelési ellenállás mérése
- Földelésmérés- Felülvizsgálatok utáni hibajavítások


Back to content | Back to main menu